Kilpailuohjeet ja -reitit 2019

Matkat
Perusmatka: 1,5 km uinti, 24 km pyöräily, 8 km juoksu
Perusmatka: 0,75 km uinti, 12 km pyöräily, 4 km juoksu

Sarjat
Naiset ja miehet (ei erikseen ikäluokkia)
Joukkueviestit

Aikataulu
TBA

Reittikuvaus

Uinti: Uintiosuus suoritetaan 750 m lenkillä. Perusmatkalla lenkki uidaan kahdesti ja sprintti matkalla yhden kerran.

Pyöräily: Pyöräily kulkee Nuuksion metsissä polkuja ja ulkoilureittejä pitkin. Nousumetrejä näissä maastoissa kertyy myös mukavasti. Pyöräilylenkin pituus on 6 km, joka poljetaan perusmatkalla neljä kertaa ja sprintissä kahdesti.

Juoksu: Juoksu kiertää kansallispuiston polkuja pitkin 4 km lenkkinä. Perustmatkalla lenkki kierretään kahdesti ja sprintissä kertaalleen.

Vaihtoalue Jokaisella osallistujalla on oma numeroitu paikka vaihtoalueella. Ennen kilpailua: Laita vaihtopaikalle valmiiksi pyöräily- ja juoksuvarusteet. Voit myös jättää vaihtolaatikkoon henkilökohtaiset tavarasi kilpailun ajaksi. Ripusta pyöräsi telineeseen satulasta. Aseta vaihtolaatikkosi pyörän viereen.

Uinnista tullessa jätä märkäpuku, uimalakki ja uimalasit laatikkoon. Pue pyöräilyvarusteet ja kilpailunumero päällesi. Pyöräilykypärän remmin tulee olla kiinni ennen kuin pyörän saa ottaa telineestä. Vastaavasti kypärän remmin saa avata vasta, kun on asettanut pyörän takaisin telineeseen.

Pyörä talutetaan pyöräilyosuuden alkuun, joka on selkeästi merkattuna.

Varustesäilytys
Tapahtumapaikalla ei ole virallista varustesäilytystä. Omat tavaransa voi säilyttää kilpailun ajan vaihtopaikalla vaihtolaatikossa.

Vakuutukset
Osallistujia ei ole vakuutettu tapahtumajärjestäjän puolesta. Jokainen huolehtii omasta vakuutuksestaan ja osallistuu tapahtumaan omalla vastuulla.