Kilpailutiedot PACE Triathlon 2024

Kilpailusarjat

SM-sprintissä sarjat ovat Elite, U23, U19, U17, jotka muodostavat kilpalähdön, sekä ikäsarjat M/N18 -29, M/N30-34, M/N35-39, M/N40-44, M/N45-49, M/N50-54, M/N55-59, M/N60-64, M/N65-69, M/N70-74, M/N75-80 ja M/N80-.

Suomen Cupissa ikäsarjat ovat P/T8-9, P/T10-11, P/T12-13 ja P/T14-15.

Perusmatkalla, sprintin harrastelähdössä ja kokeilumatkalla sarjat ovat miehet, naiset ja viesti.

Sarjakohtaiset kilpailutiedot

Tutustu oman sarjasi kilpailutietoisin

SM sprintti – kilpalähdöt
SM sprintti – ikäsarjat
Suomen Cup
Harrastelähdöt – perusmatka, sprintti, kokeilu

Aikataulu

Kisakanslia auki
Pe 5.7. 17.00-20.00
La 6.7. 8.30-19.00


La 6.7.
9:00 Tuomaritapaaminen Suomen Cup
9:30 Tuomaritapaaminen SM-sprintti
10:00 Suomen Cup U9 / U11
10:20 Suomen Cup U13 / U15 – Pojat
10:22 Suomen Cup U13 / U15 – Tytöt
10:40 SM-Sprintti Elite / U23 / U19 / U17 (Miehet)
11:30 SM-Sprintti Elite / U23 / U19 / U17 (Naiset)
12:20 SM-Sprintti Miehet ikäsarjat 18-44
13:10 SM-Sprintti Miehet ikäsarjat 45-80+
14:00 SM-Sprintti Naiset ikäsarjat 18-80+
14:40 Perusmatka (Harraste / Viesti)
15:30 Sprintti (Harraste / Viesti)
16:00 Kokeilu (Harraste / Viesti)

Palkintojenjaot
13:15 Suomen Cup ja SM Elite / U23 / U19 (miehet & naiset)
16:05 SM ikäsarjat (kaikki)
17:40 Perusmatka, sprintti, kokeilu (harrastelähdöt)

Tapahtuma-alue

Kisakeskus

Vakuutukset

Osallistujia ei ole vakuutettu tapahtumajärjestäjän puolesta. Jokainen huolehtii omasta vakuutuksestaan ja osallistuu tapahtumaan omalla vastuulla.

Ennen lähtöä

Nouda kansliasta numerokuoresi, joka sisältää numerolapun, ajanotto-chipin, uimalakin, pyöränumeron ja kypäränumeron. Kiinnitä numerot pyörään ja kypärään sekä laita ajanotto-chip vasempaan nilkkaasi.

Toimita pyöräsi ja kilpailuvarusteesi vaihtopaikalle aikaisintaan 2 tuntia ennen oman sarjasi lähtöä. Vaihtopaikalle mennessä tarkistetaan, että pyörässä etu- ja takajarrut toimivat sekä numerotarrat ovat pyörässä ja kypärässä. Pyörä ripustetaan telineeseen satulasta eturengas lähtösuuntaan. Vaihtolaatikkoon jätät sekä pyöräilyssä että juoksussa käyttämäsi varusteet. Pyöräilykengät saa kiinnittää valmiiksi pyörään. Muuten kaikki varusteet tulee olla vaihtolaatikossa. Vaihtolaatikkoon saa jättää ainoastaan kilpailuvarusteet. Muut varusteet on jätettävä tavarasäilytykseen. Kilpailunumeron voi laittaa märkäpuvun alle, jos märkäpuvun käyttö on sallittua, tai pukea vaihdossa. Kilpailunumero tulee olla pyörässä selässä ja juoksussa edessä.

Viestijoukkueilla on yksi ajanotto-chip ja numerolappu, jotka siirretään jäseneltä toiselle. Viestin vaihto tapahtuu oman vaihtopaikan luona. Pyöräilijä saa ottaa pyöränäsä telineestä vasta, kun on saanut ajanotto-chipin itselleen. Samoin chipin saa antaa eteenpäin juoksijalle vasta, kun pyörän on laittanut telineeseen.

Musiikkilaitteiden käyttö kilpailun aikana on kielletty turvallisuuden takia.

Huolto

Huoltopisteet sijaitsevat uinnista vaihtoon tullessa ja juoksulenkin alussa. Huoltopisteillä on tarjolla vettä, Hart-Sport -urheilujuomaa sekä -energiageelejä. Pyöräosuudella ei ole huoltopistettä. Kaikki ulkopuolinen huolto on kielletty kilpailun aikana ja johtaa hylkäämiseen. Juoksun huollon lopussa on tila omahuollolle, joka tulee itse toimittaa paikalle ennen kilpailun alkua.

Maalissa

Palauta ajanotto-chip toimitsijoille. Nouda varusteesi pikaisesti vaihtopaikalta. Huom! Samoja vaihtopaikkoja käytetään useammassa lähdössä.

Maalissa on tarjolla vettä, Hart-Sport -urheilujuomaa sekä pientä naposteltavaa.

Kilpailuinfot

Online-kilpailuinfo lähetetään osallistujille tapahtumaviikolla. Suomen Cupissa ja SM sprintissä on lisäksi tuomaritapaaminen kilpailuaamuna. Tapaaminen on pakollinen Suomen Cupin ja SM sprintin kilpasarjan osallistujille. SM ikäsarjakilpailijoilla on samalla mahdollisuus tavata päätuomari ja esittää kysymyksiä.

Onnettomuudet reitillä

Jos näet reitillä onnettomuustilanteen, on sinulla velvollisuus pysähtyä varmistamaan onnettomuudessa olleen henkilön tilanne ja hälyttämään apua tarvittaessa. Kun onnettomuuspaikalla on vähintään kaksi henkilöä avustamassa, toinen polkee seuraavan liikenneohjaajan luokse, kertoo tilanteen ja liikenteenohjaaja hälyttää apua. Onnettomuudessa ollutta ei saa jättää yksin.

Onnettomuustilanteissa auttamisessa menetetystä ajasta annetaan osallistujalle aikahyvitys.

Keskeyttäminen

Jos joudut keskeyttämän, palauta ajanotto-chip maalialueelle ja ilmoita toimitsijalle keskeyttämisestä.

Alueelle saapuminen ja poistuminen

Kunnarlantie Oittaan Ulkoilukeskuksesta pohjoiseen on suljettuna 6.7. klo 9:45-18:00. Tänä aikana saapuminen ja poistuminen alueelta tapahtuu ainoastaan Kunnarlantietä eteläsuunnasta (Kehä III ja Turuntien suunta).

Parkkialueet

Kilpailijoiden käytössä on ylimääräinen parkkialue ulkoilukeskuksen perällä, Frisbeegolf-kentän vieressä. Tämä on pääasiallinen parkkipaikka kilpailijoille.

Huom! Muutokset kilpailutietoihin ja -reitteihin ovat mahdollisia. Kisainfossa saat viimeisimmät tiedot.

Tavarasäilytys

Kilpailukeskuksessa on tavarasäilytys, johon voit jättää kilpailun ajaksi tavaroita säilöön. Tavarat tulee olla merkattuna omalla kilpailunumerolla. Kilpailunumerotarra-arkissa on tarra varustesäilytykseen jätettäville tavaroille.

Majoitus

Tapahtuman majoituskumppanina toimii Scandic Espoo.

Tarjoushintaisen huoneen saa lunastettua koodilla: EVNT