Oittaa Trail Day

TAPAHTUMA PERUTTU

Valitettavasti olemme joutuneet perumaan Oittaa Trail Day-tapahtuman vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Osallistujille on lähetetty asiasta sähköpostia.

Pahoittelemme tilannetta ja toivomme että tapahtuma voidaan järjestää uudestaan sen arvoisella tavalla tulevaisuudessa!


Valitse lajisi ja koe elämyksiä Oittaan poluilla!

Vuoden 2021 tapahtumassa on luvassa lajiuutuuksia, kun valikoimasta löytyvät maastotriathlon, maastoduathlon, MTB ja polkujuoksu. Oittaa Trail Day- tapahtumassa voit nauttia Oittaan monipuolisista maastoista valitsemallasi tavalla.

Aika: 4.9.2021

Paikka: Oittaan ulkoilukeskus, Espoo

Maastotriathlon – SM

Oittaan Maastotriathlon haastaa triathlonistit pääkaupunkiseudun upeimmilla poluilla Oittaan maastossa. Perusmatkalla kisataan maastotriathlonin suomenmestaruudesta.

Uinti suoritetaan Bodom-järvessä. Pyöräilyosuudella maisemat ja maasto vaihtelevat upeasta kangasmetsästä nautinnollisiin maastopolkuihin. Pyöräily kulkee pääosin Oittaan merkittyjä maastopyöräilyreittejä sekä latupohjaa pitkin. Polut ovat pääsääntöisesti hyvin ajettavia, mutta reitiltä löytyy myös teknisempiä osuuksia. Juoksussa kilpailijoita odottaa reitit, jotka taitetaan pääasiassa polkuja pitkin. Reitillä pääset nauttimaan myös nousu- ja laskumetreistä.

Matkat: 
Perusmatka – uinti 1,5 km / pyöräily 20 km / juoksu 9,4 km
Sprintti – uinti 0,75 km / pyöräily 10 km / juoksu 4,7 km

Maastoduathlon

Maastoduathlonilla pääset nauttimaan Oittaan poluista juosten ja pyöräillen. Maastoduathlonin reitit ovat samat kuin maastotriathlonissa.

Matka:
Juoksu 4,7 km – pyöräily 10 km – juoksu 4,7 km

MTB

Oittaan merkittyjä maastopyöräilyreittejä, pokuja ja latupohjaa pitkin kulkeva reitti tarjoaa haastetta ja vauhtia sopivassa suhteessa! Yhteensä noin 20 kilometriä pitkä reitti koostuu neljästä kierroksesta.

Matka:
20 km

Polkujuoksu

9,4 kilometrin pituinen matka soveltuu hyvin polkujuoksun vasta-alkajille tai vaikka ensimmäiseksi polkujuoksukisaksi. Reitillä kertyy maltillisesti nouse- ja laskumetrejä, ja polku on mukavan juostavaa. Polkujuoksun ilo on taattu!

Matka:
9,4 km