Kilpailutiedot 2018

Alustavat kilpailutiedot

Matkat

Perusmatka  1,5 km uinti, 45 km pyöräily, 10 km juoksu

Puolimatka 1,9 km uinti, 90 km pyöräily, 21,1 km juoksu

Luokat naiset ja miehet, ei erikseen ikäluokkia

 

 

Aikataulu

09:00 Kanslia aukeaa
10:00 Kisainfo vaihtoalueella, puolimatka (vapaaehtoinen)
11:00 Lähtö puolimatka
11:00-11:50 Vaihtoalue suljettu
11:50 Vaihtoalue aukeaa perusmatkalaisille
12:00 Kisainfo vaihtoalueella, perusmatka (vapaaehtoinen)
13:00 Lähtö perusmatka
15:00-> Ruokailu, vaihtoalue/kisakanslia. Kylpylä käytettävissä kisan jälkeen.

Palkintojenjako suoritetaan joustavasti, kun sarjojen 3 nopeinta miestä ja naista ovat maalissa.

 

Reittikuvaus

Uintiosuus tapahtuu Kasnäsin uimarannalta lähtie. Puolimatkalla kierretään 4 kertaa n. 460 m pitkä lenkki. Perusmatkalla sama lenkki kierretään 3 kertaa. Lenkkien välissä ei rantauduta. Pyöräilyosuus kulkee hyvällä alustalla, reitillä on korkeuseroja ja lenkki poljetaan kahteen kertaan (Taalintehtaan kautta) puolimatkalla. Juoksu on asfaltti tiellä ja juostaan puolimatkalla kahteen kertaan hieman yli 10 km lenkkinä.

Perusmatkalla tehdään pyörä- ja juoksuosuudet yhdellä kierroksella.

 

Pyöräreittiin voit tutustua täällä.

Pyöräilyssä on peesikielto sekä puolimatkalla että perusmatkalla. Etäisyys edellä olevaan pyöräilijään on oltava 10 m mitattuna edellä olevan takapyörästä takana tulevan etupyörään.

 

Juoksureitti

Huoltopisteet:

Huoltopisteillä on tarjolla Dexalin urheilujuomaa (3 % hiilihydraatti) ja energiageelejä (sekä kofeiinilla että ilman). Pyöräreitillä on kääntöpaikalla 45 km kohdalla huoltopiste, jossa on toimitsijat ojentamassa pulloja. Lisäksi reitillä on yksi kylmähuoltopiste, josta kisaajat joutuvat itse ottamaan juomat ja geelit. Tämän pisteen ohittaa 13 km, 32 km, 58 km ja 77 km kohdalla (Kasnäsintien ja Söderlångvikintien risteys).

Juoksuosuudella on huoltopisteet reitin puolivälissä sekä molemmissa käännekohdissa.

Huoltopisteiden sijainnit:

Pyöräily: 13 km, 32 km, 45 km, 58 km, 77 km.

Juoksu: 2,5 km, 5 km, 7,5 km, 10 km, 12,5 km, 15 km, 17,5 km.

Pyöräilyn 45 km ja juoksun 10 km kääntöpaikkalla on wc.

Vaihtoalue

Jokaisella osallistujalla on oma numeroitu paikka vaihtoalueella. Ennen kilpailua laita vaihtopaikalle valmiiksi pyöräily- ja juoksuvarusteet. Voit myös jättää vaihtolaatikkoon henkilökohtaiset tavarasi kilpailun ajaksi.

Ripusta pyöräsi telineeseen joko jarrukahvoista tai satulasta. Jos ripustat pyörän satulasta, käännä pyörä eturengas kohti käytävää (toisin päin kuin jarrukahvoista ripustettaessa). Aseta vaihtolaatikkosi pyörän viereen.

Uinnista tullessa jätä märkäpuku, uimalakki ja uimalasit laatikkoon. Pue pyöräilyvarusteet ja kilpailunumero päällesi. Pyöräilykypärän remmin tulee olla kiinni ennen kuin pyörän saa ottaa telineestä. Vastaavasti kypärän remmin saa avata vasta, kun on asettanut pyörän takaisin telineeseen.

Pyörä talutetaan pyöräilyosuuden alkuun. Pyörälle saa nousta, kun on poistunut hotellialueen portista Kasnäsintielle. Vastaavasti pyörältä täytyy nousta Kasnäsin tiellä ennen kuin tulee portista takaisin piha-alueelle.

Varustesäilytys
Tapahtumapaikalla ei ole virallista varustesäilytystä. Omat tavaransa voi kilpailun ajan säilyttää vaihtopaikallaan vaihtolaatikossa.

 

Vakuutukset
Osallistujia ei ole vakuutettua tapahtumajärjestäjän puolesta. Jokainen huolehtii omasta vakuutuksestaan ja osallistuu tapahtumaan omalla vastuulla.

Tapahtumapaikalta löytyy:

Suihkut, wc, P-alue, kauppa, ravintola, kahvila

Maalissa kisaajille on tarjolla:

Kylpylä, lounas, pukutilat, sauna, uima-allas,

Ajanotto:  Chip