Ahveniston Kuntoajo

Ahveniston kuntoajossa puitteet polkemiselle ovat mainiot: asfaltti on hyväkuntoinen eikä radalla ole muuta liikennettä, joten voit keskittyä pyöräilystä nauttimiseen. Matkaksi voit valita 10 tai 20 kierrosta.

Olit sitten kokenut menijä tai vähemmän polkenut ajaja, tervetuloa Hämeenlinnaan pyöräilemään!  

Aika: 30.5.2020

Paikka: Ahvenisto Race Circuit, Hämeenlinna

Matkat: 20 kierrosta (~57km), 10 kierrosta (~28km)

Aikataulu: 

Aikataulu päivittyy kevään 2020 aikana

Ilmoittaudu tästä

Reitit

Pyöräily tapahtuu Ahveniston moottoriradalla. Rataa kierretään vastapäivään. Yhden kierroksen pituus on noin 2840 m. Rata on täysin suljettu liikenteeltä. Kuitenkin on mahdollista, että hätäajoneuvo, ensiapu tai kisajärjestäjät joutuvat tulemaan radalle ajoneuvon kanssa.

Tapahtuman kulku

Lähtö tapahtuu yhteislähdöllä varikkoalueen edestä. Tapahtumassa ajetaan 10 / 20 kierrosta rataa ympäri. Kaikki osallistujat voivat ajaa koko matkan täyteen, vaikka nopeimmat tulisivat jo maaliin. Maaliin tullessa varo muita pyöräilijöitä ja ryhmitä oikealle, josta pääset poistumaan radalta noin 70 m maalilinjan jälkeen.

Vaihtoalueen kohdalla on näyttö, josta pystyy seuraamaan omaa kierrosmääräänsä.

Tapahtumassa käytetään chip-ajanottoa. Kiinnitä chip-nilkkaasi kilpailun ajaksi ja palauta maalissa.

Huolto

Reitillä on yksi huoltopiste varikkoalueen jälkeen. Huoltopisteellä on tarjolla vettä sekä Dexalin urheilujuomaa ja energiageelejä. Lisäksi maalissa on tarjolla vettä, Dexalin urheilujuomaa sekä pientä energiapalautusta.

Suihkut, pukuhuoneet, ravintola

Ahveniston moottoriradan huoltotilat ovat kilpailijoiden käytettävissä. Sieltä löytyvät pukuhuoneet ja suihkut. Radan kahvila-ravintola on auki tapahtuman ajan.

Kisajärjestäjältä saat

Numerotarra pyörään.
Ajanotto-chip (palauta maalissa).

Palkinnot

Tavarapalkinnot nopeimmalle miehelle ja naiselle.

Vakuutukset

Osallistujia ei ole vakuutettu tapahtumajärjestäjän puolesta. Jokainen kilpailija huolehtii omasta vakuutuksestaan ja osallistuu tapahtumaan omalla vastuulla.

 

Lisätiedot ja kysymykset:
Tapahtumapäällikkö Sami Tuomi, sami.tuomi@triathlonfactory.fi