Ahvenisto Sport Day

Ahveniston moottoriradalla järjestetään samana päivänä sekä duathlon- että pyöräilytapahtuma. Molemmat ovat avoimia kaikille osallistujille ja voit halutessasi ottaa osaa vaikka molempiin!

Ahveniston moottorirata on ainutlaatuinen tapahtumaympäristö niin kisaajille kuin katsojille. Rataa kiertävässä tapahtumassa osallistujat pystyvät helposti seuraamaan toisiaan, joten jännitystä ja kirittäviä selkiä on luvassa niitä kaipaaville. Kisaajat ja kannustusjoukot kohtaavat useaan otteeseen tapahtuman aikana, ja upea tunnelma on taattu!

Ahvenisto Duathlon

Ahvenisto Duathlon on uusi tapahtuma kaudella 2019. Suomessa duathlonkilpailuja on perinteisesti ollut vähän, vaikka laji ei ole teknisesti vaativa. Pyöräily ja juoksu ovat molemmat suosittuja harrastuksia yksittäisinä lajeina, ja haluammekin nyt tuoda näiden lajien yhdistelmän, duathlonin, kaikille helpommin lähestyttäväksi.

Perusmatkalla ensimmäisellä juoksuosuudella kierretään 4 kierrosta, pyöräilyosuudella 14 kierrosta ja toisella juoksuosuudella 2 kierrosta. Sprinttimatkalla osuudet ovat juoksu 2 kierrosta, pyöräily 7 kierrosta ja juoksu 1 kierros.

Ahveniston Kuntoajo

Ahveniston Kuntoajo on pyöräilytapahtuma, jossa ajetaan 25 kierrosta (71 km) Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa.

Ahveniston Kuntoajo on rento tapahtuma, joka sopii kaikille pyöräilijöille. Puitteet polkemiselle ovat mainiot: asfaltti on hyväkuntoinen eikä radalla ole muuta liikennettä, joten voit keskittyä ajamiseen ja siitä nauttimiseen.