Ahvenisto Duathlon

Koe vauhdin hurmaa moottoriradalla juosten ja pyöräillen.

Ahvenisto Duathlon on uusi tapahtuma kaudella 2019. Suomessa duathlonkilpailuja on perinteisesti ollut vähän, vaikka laji ei ole teknisesti vaativa. Pyöräily ja juoksu ovat molemmat suosittuja harrastuksia yksittäisinä lajeina, ja haluammekin nyt tuoda näiden lajien yhdistelmän, duathlonin, kaikille helpommin lähestyttäväksi.

Ahveniston kilpailu käydään moottoriradalla, joka on kokonaan suljettu ulkopuolisilta. Yksi ratakierros on 2840 metriä pitkä. Kilpailu käydään kiertämällä rataa: ensimmäisellä juoksuosuudella kierretään 4 kierrosta, pyöräilyosuudella 14 kierrosta ja toisella juoksuosuudella 2 kierrosta. Radan asfaltti on loistavassa kunnossa, joten pääset takuulla nauttimaan vauhdin hurmasta.

Ahveniston moottorirata on ainutlaatuinen tapahtumaympäristö niin kisaajille kuin katsojille. Rataa kiertävässä kilpailussa kisaajat pystyvät helposti seuraamaan toisiaan, joten jännitystä ja kirittäviä selkiä on luvassa niitä kaipaaville. Kisaajat ja kannustusjoukot kohtaavat useaan otteeseen tapahtuman aikana, ja upea tunnelma on taattu!

Aika: kesä 2019 (päivämäärä vahvistuu)

Paikka: Ahvenisto Race Circuit, Hämeenlinna 

Matkat: Duathlon, 11 km juoksu / 40 km pyöräily / 5,5 km juoksu

Ilmoittautuminen: avautuu joulukuussa 2018