Kesätyö: Tapahtumakoordinaattori

Triathlon Factory järjestää kesällä yhden Suomen suurimmista triathlontapahtumista, PACE Triathlon Espoon. Olemme nyt etsimässä määräaikaiseen työsuhteeseen koordinaattoria auttamaan tapahtuman järjesteleyissä. Triathlon Factory on osa PACE Sport OY:tä, joka tuottaa myös ilmoittautumis- ja tapahtuma-alustaa.

Tapahtumakoordinaattorina tehtävänäsi on suunnitella ja koordinoida tapahtumaan liittyviä käyttännön järjestelyitä yhdessä tapahtumajohtajan kanssa. Yhtenä osana on esimerkiksi toimitsijatehtävien suunnittelu ja heidän tapahtuman aikainen koordinointi. Sinulla on hyvät projektinhallinta- sekä organisointitaidot, osaat pitää langat käsissäsi ja saat asiat tapahtumaan myös kiireen keskellä. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja pystyt luontevasti olemaan tekemisissä niin osallistujien, toimitsijoiden kuin yhteistyökumppaneiden kanssa.

Mitä odotamme?

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Suunnitelmallisuutta ja koordinointikyvykkyyttä
  • Aktiivista, itseohjautuvaa työskentelyotetta ja can do -asennetta
  • Kiinnostusta urheilutapahtumia kohtaan
  • Plussana aikaisempi kokemus tapahtumien järjestämisestä

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle joustavan ja monipuolisen työkokemuksen suosiotaan kasvattavan urheilulajin parissa. Yrityksemme työkulttuuri on kannustava ja meillä rohkaistaan kokeilemaan uusia ideoita. Pääset itse vaikuttamaan työn sisältöön, ja tehtävääsi voidaan muokata osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Työ edellyttää säännöllistä asioiden hoitamista pääkaupunkiseudulla, mutta muuten työpaikka ja -aika on joustavasti sovittavissa. Työaika on 60–80 % normaalista työajasta, ja sovitaan työntekijän osaamisen ja mahdollisuuksien mukaan. Palkka neuvotellaan tapauskohtaisesti. Työ lähtökohtaisesti alkaa toukokuun alusta ja kestää heinäkuun loppuun, mutta aloittaminen mahdollista sopia myös myöhemmäksi toukokuussa.

Hae The Hub:ssa 3.4.2022 mennessä. Kerro hakemuksessa palkkatoiveesi, toivottu työaika (60–80 %) ja milloin voisit aloittaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Sami Tuomi, 0503747448, sami.tuomi@pace.sport.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.