Treeniohjeet kiinnostavat – Triathlon-lehden paras juttu -äänestyksen tulokset

Harjoitteluohjeet kiinnostavat Triathlon-lehden lukijoita! Äänestitte numeron 1/2019 parhaaksi jutuksi 10 viikon harjoitusohjelman triathlonin puolimatkalle. Seuraavaksi eniten ääniä saivat liikkeet ylävartalon liikkuvuuden parantamiseksi ja vatsaystävällisiä energiaravinteita kehittävän Noshtin tarinan.

1. Tavoitteena triathlonin puolimatka? 10 viikon harjoitusohjelma aloittelijalle

”Aloittelevalle triathlonistille tällainen selkeä harjoitusohjelma inspiroi lajin pariin, ja antoi lopullisen tsempin lähteä tavoitteellisesti harrastamaan uutta lajia.”

>> Lue juttu täältä. Ohjelma on saatavilla linkin takaa myös pdf-muodossa, joten voit ladata sen itsellesi ja halutessasi tulostaa ohjelman helposti!

2. Lisää liikkuvuutta ylävartaloon

”Kyseinen juttu oli itselleni hyödyllinen. Ylävartaloon kaipaa liikettä sekä triathlonin että näyttöpäätetyöskentelyn vuoksi.”

>> Lue juttu ja nappaa ohjeet liikkeisiin

3. Suomalainen Nosht kehittää urheiluravinteita herkkävatsaisille

”Hienoa, että mukana myös uusia ravintopuolen tuulia. Erityisruokavalion ja triathlonharjoittelun yhteensovittaminen ei ole aina helppoa.”

>> Lue juttu ja tutustu Noshtin tarinaan.

Lukijakyselyn arvonta on suoritettu ja olemme ilmoittaneet Joonas Laurilan Juoksijan järki -kirjan voittaneelle henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille palautetta jättäneille! Hyödynnämme juttuvinkkejänne ja kehittämisideoitanne jatkossa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.