Avoin työpaikka: Tapahtumatuottaja

Triathlon Factory on keskeinen toimija Suomen triathlonrintamalla. Järjestämme maan ainoat triathloniin keskittyvät messut, tuotamme Triathlon-lehteä sekä toteutamme useita triathlontapahtumia vuosittain. Etsimme kasvavaan yritykseemme innostunutta, aikaansaavaa ja myyntihenkistä tapahtumatuottajaa.

Tapahtumatuottajana tehtävänäsi on järjestää ja koordinoida erilaisia triathloniin ja muuhun liikuntaan liittyviä tapahtumia. Osallistut niiden suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Sinulla on hyvät projektinhallinta- ja organisointitaidot ja osaat pitää langat käsissäsi ja saat asiat tapahtumaan myös kiireen keskellä. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja pidät myyntityöstä. Tehtäviisi kuuluu tapahtumiin liittyvää myyntiä ja markkinointia niin yritys- kuin yksilöasiakkaille. Olet tiiviisti yhteydessä yhteistyökumppaneihin sekä etsit aktiivisesti tapoja kasvattaa ja kehittää kumppaniverkostoa.

Mitä odotamme?

  • Kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja intoa oppia siitä lisää
  • Näkemystä ja motivaatiota tapahtumakonseptien kehittämiseen
  • Myyntihenkisyyttä
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Hyviä IT-taitoja (mm. verkkosivujen päivittäminen)
  • Aktiivista, itseohjautuvaa työskentelyotetta ja can do -asennetta
  • Kiinnostusta triathloniin ja halua tuottaa sporttisia elämyksiä harrastajille

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle joustavan ja monipuolisen työn suosiotaan kasvattavan urheilulajin parissa. Yrityksemme työkulttuuri on kannustava ja meillä rohkaistaan kokeilemaan uusia ideoita. Pääset itse vaikuttamaan työn sisältöön, ja tehtävääsi voidaan muokata osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan – voit siis kertoa jo hakemuksessa, mitkä ovat intohimosi urheiluliiketoiminnan saralla. Mahdollisia työtehtäviä tapahtumatuotannon lisäksi ovat esimerkiksi digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen ja tuotemyynnin toteuttaminen.

Työ edellyttää säännöllistä asioiden hoitamista Helsingissä, mutta muuten työpaikka ja -aika on joustavasti sovittavissa. Työsopimus on 40–100 % normaalista työajasta, ja sovitaan työntekijän osaamisen ja mahdollisuuksien mukaan. Palkka neuvotellaan tapauskohtaisesti. Työ sopii myös osa-aikaiselle opiskelijalle. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Työsopimus on aluksi määräaikainen 31.8.2020 asti, mutta tavoitteenamme on luoda roolista pysyvä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen info@triathlonfactory.fi otsikolla ”Tapahtumatuottaja” 27.1.2019 mennessä. Kerro hakemuksessa myös palkkatoiveesi ja toivottu työaika (40–100 %).

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Sami Tuomi, 0503747448, sami.tuomi@triathlonfactory.fi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.