Rush Outlet ja Triathlon Factory yhteistyöhön

Triathlon Factory ja Rush Outlet ovat solmineet kauden 2019 kattavan yhteistyösopimuksen. Kumppanuuden aloitus kumpusi yhteisistä arvoista lajin parissa: molemmat tahot haluavat tarjota triathlonin harrastajille elämyksiä laatu ja asiakastyytyväisyys kaiken keskiössä.

Rush Outletin tuotevalikoimaan kuuluvat Bioracerin huippulaadukkaat pyöräily- ja triathlonasut sekä Zone3:n märkäpuvut ja uintivarusteet. Bioracerin ajovaatteista suuri osa tulee seuroille ja kaveriporukoille räätälöitynä malleina, mutta verkkokaupasta voi ostaa myös yksittäisiä kappaleita valmistajan omasta mallistosta. Zone3:n tuotteita on kattavasti saatavissa verkkokaupasta ja niihin pääsee tutustumaan myös Triathlonmessuilla ja Triathlon Factoryn ensi kesän kisoissa.

Yhteistyön ansiosta Triathlon Factoryn tulevan kesän kisojen osallistujat pystyvät hankkimaan puuttuvia kisatarvikkeita lyhyelläkin varoitusajalla ennen tapahtumaa tai ostamaan niitä vielä kisapaikalta. Näin pyrimme luomaan teitä osallistujia entistä kokonaisvaltaisemmin palvelevat tapahtumaelämykset.

Triathlon Factory
Sami Tuomi
sami.tuomi@triathlonfactory.fi

Rush
Lieven de Rycke
lieven@rush.fi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.