Testattu: Elete-elektrolyyttitiiviste

Lue alkuperäinen artikkeli Triathlon-lehdessä.

Useimpiin muihin elektrolyyttivalmisteisiin verrattuna Elete lähtee omalle polulleen jo tuotteen muodossa. Eleteä saa 240 ml ja 480 ml tiivistepurkeissa. Tiivistettä sekoitetaan 2,5-3 milliä litraan nestettä, joka tekee Eletestä todella helpon ja nopean valmistaa.

Maultaan Elete on hyvin hento. Veteen valmistettaessa juomassa voi havaita pienen sivumaun, mutta mehuun sekoitettuna makua ei pysty huomaamaan. Tämä on Eleten parhaita puolia verrattuna moniin elekrolyyttitabletteihin.

Kokeilin Eleteä maastopyöräilyssä talvella, pyöräilyn sisäharjoituksissa sekä lämpimissä olosuhteissa Espanjassa. Kaikissa olosuhteissa valmiste toimi hyvin eikä kramppeja ilmennyt kertaakaan. Parhaimmillaan tuote oli sisäharjoituksissa ja ulkona kuumissa olosuhteissa, joissa hikoilu oli suurta. Pelkkään veden juomiseen verrattuna näissä harjoituksissa janon tunne pysyi poissa eli nesteet imeytyivät hyvin eivätkä tulleet kehosta vain läpi.

Eleten edullinen hinta, nopea valmistus ja neutraali maku tekevät siitä erinomaisen tuotteen harjoittelun tueksi. Pidemmissä kilpailusuorituksissa tuote on vaikea ottaa mukaan ja annostella suorituksen aikana. Tästä syystä tuote on varmasti parhaimmillaan nimenomaan harjoituksissa.

Elete
Tuotteet ovat 100% luonnollisista ainesosista valmistettuja, ionisesti latautuneita elektrolyyttivalmisteita, jotka on valmistettu Utahin Great Salt Laken mineraalirikkaasta vedestä. Elete sisältää neljää tärkeintä elektrolyyttiä (magnesium, kalium, kloridi ja natrium), jotka yhdessä veden kanssa auttavat kehoa:
● Ylläpitämään nestetasapainoa
● Ehkäisemään kramppeja
● Ylläpitämään energiatasapainoa ja kestävyyttä
● Tehostamaan keskittymiskykyä
Nämä hyödyt voivat auttaa harjoittelussa ja kilpailussa sekä edesauttavat elimistöä palautumaan nopeammin. Nestehukka, lihasten kramppaaminen tai energiatasapainon lasku vaikeuttavat suoritusta, mutta näitä voidaan ehkäistä Elete-tuotteilla, joissa on tasapainoisia ionisesti latautuneita elektrolyyttejä nopeaan ja tehokkaaseen välttämättömien elektrolyyttien imeytymiseen.
Lähde: www.elete.fi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.