Cervelo P-sarja

Lue alkuperäinen artikkeli Triathlon-lehdessä.

Cervelon P-sarjan pyörät ovat maailman suosituimpia triathlonpyöriä niin harrastajien kuin huipputriathlonistien keskuudessa. Tästä esimerkkinä on Cervelon 11. vuosi peräkkäin Ironman MM-kilpailujen suosituimpana pyörämerkkinä. Kantavana teemana Cerveloissa on tarkoituksenmukaisuus – Simply Faster. Aerodynamiikka on aina parasta luokassaan kuitenkaan tinkimättä käyttömukavuudesa. Pyöriä on helppo huoltaa ja niiden kanssa on miellyttävä matkustaa tarpeettoman, nopeuteen vaikuttamattoman, integroinnin puuttuessa. Cervelo triathlonpyörät jakaantuvat kolmeen eritasoiseen sarjaan, joissa kaikissa on täyshiilikuiturunko ja -etuhaarukka.

P2 on malliston edullisin pyörä. Osasarja on toimiva ja luotettava Shimano 105. Runko on aerodynamiikaltaan sama kuin P3, joten P2 on mielekäs päivittää vielä myöhemminkin paremmilla komponenteilla.

P3 on Cervelon varmasti suosituin pyörä eikä suotta – P3 tarjoaa erinomaisen rungon ja valmiiksi vakavemmallekkin harrastajalle sopivan osasarjan. Vaihteistona Shimanon kevyttoiminen Ultegra joko mekaanisena tai sähköisena versiona. Tankopaketti on paremman aerodynamiikan tarjoava hiilikuituinen 3T Vola Team ja kiekot laadukkaat Mavic Cosmic Elitet tarjoten jo pientä aeroprofiilia.

P5 on Cervelon ja samalla tutkitusti maailman nopein triathlonpyörä, johon kaikkia muita verrataan. Kaikki on optimoitu pienintä mahdollista ilmanvastusta ajatellen. Vaijerit ja johdot kulkevat rungon sekä ohjaustangon sisällä. Hydrauliset, huipputehokkaat Maguran jarrut ovat myös koteloitu aerodynamiikka silmälläpitäen. P5 on tarjolla mekaanisella tai sähköisellä Shimano Dura-Ace vaihteistolla ja pyörä tulee valmiiksi kisavalmiilla, huippuaerodynaamisilla HED Jet 6 Plus -kiekoilla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.